aktiviteter

Visa alla aktiviteter

välj välj
Stäng
}
Välkommen att anmäla dig till Sveriges bästa sportlovsläger. I Norge.

Du fattar!

Här nedan finns ett anmälningsformulär där du kan anmäla dig till Immanuelskyrkans sportlovsläger i Bjorli 2020.

Om du har varit med förut så blir lägret ungefär som vanligt, fast lite bättre på alla tänkbara sätt. Om du inte varit med förut så finns det säkert mycket du undrar över.

Kristet läger

Lägret är till för dig som är minst 13 år gammal eller går i årskurs sju. Vi har ingen övre gräns, men det är ett ungdomsläger, och dom flesta är mellan 15 och 20 år gamla. Immanuelskyrkan i Örebro är arrangör av sportlovslägret. Vår förhoppning med lägret är inte bara att det ska bli underbar skidåkning och skön gemenskap med gamla och kanske framförallt nya vänner, utan också att lägret ska erbjuda möjligheter till att fundera på sin egen tro och övertygelse, och ge verktyg att lära känna Gud och följa Jesus. Men det finns förstås inga krav på att man måste vara kristen för att åka med på lägret - alla ungdomar är välkomna. Lägret är självklart alkohol och drogfritt.

Kort om resan

Vi samlas kl 06.00 på lördagsmorgonen den 15/2, på parkeringen till Jakobssons möbler på Aspholmen. Vi åker i tre fullstora bussar som vi har hyrt. Först åker vi i ungefär tre timmar upp till Charlottenberg, där vi gör vårt första stopp. Sen åker vi ca tre timmar till, och stannar därefter för att äta lunch i Lillehammar, där finns det bland annat ett McDonalds som vi brukar fylla. Därefter åker vi de sista tre timmarna upp till Bjorli, dit vi brukar ankomma ungefär kl 18.00. Där blir vi tilldelade våra rum, packar in våra grejer, äter middag och har vår första samling med både information och andakt.

En vanlig dag

Först är det väckning och frukost.
Sen har vi en morgonsamling där vi pratar om dagen och har ett kortare undervisningspass om dagens ämne.
Sen åker vi i backen fram till lunch.
Vi äter lunch i backen - mackor som vi alla gjorde i ordning på frukosten (det finns även möjlighet att köpa typ korv eller hamburgare men det är riktigt dyrt.)
Sen åker vi mer.
Middag.
Bjorligrupp - alla blir med i en mindre grupp där vi skojar, leker, diskuterar osv.
Kvällsfika.
After ski- ledarna har förberett olika lekar och tävlingar varje kväll.
Kvällsandakt med lovsång och bön.
Tyst och god natt.

Hemresan

Vi åker hemåt på fredagen den 21/2 ungefär vid lunchtid, och gör sen samma stopp som på vägen dit, men i omvänd ordning. Vi räknar med att komma tillbaka till Örebro runt midnatt, natten mellan fredag och lördag.

Välkommen med din anmälan - och ring eller maila nån av oss i lägerledningen om du behöver få svar på frågor vi missade att svara på här!

När du anmält dig så kommer du till en sida som bekräftar att du precis blivit anmäld till lägret. Annars -försök igen!

Anmälan till Bjorli 2020

Stäng
Markera om du vill ha liftkort

 

När

15/2 kl 06.00  - 21/2 kl 24.00

Var

I Bjorli, Norge. Se www.bjorliskisenter.no och www.bjorliheimen.no för bilder.

Kostnad

Lägret kostar 4000 SEK inklusive liftkort, en summa som betalas till Immanuelskyrkan bg 503-2875 i god tid innan avfärd. Skriv Bjorli och namn på deltagaren.
I lägerkostnaden ingår allt, dvs bussen, boendet, maten och liftkortet samt medlemsskap i IMK UNG, Immanuelskyrkans ungdomsförening.
Om du vill följa med utan liftkort så kostar lägret 3000 SEK.
Det som tillkommer utöver lägeravgiften är eventuella fickpengar till att köpa lunch på ex McDonalds på vägen upp och ner, samt om man vill handla på Bunnpris, en liten närbutik som finns nära lägergården.

För vem

Lägret arrangeras av och för Immanuelskyrkans ungdomsverksamhet. Ring och fråga eller maila om ni kommer från nån annan kyrka och gärna vill hänga med - kanske finns det plats.

Sjukvård

Vi har med ledare med erfarenhet från akutsjukvård på hela resan - dessutom finns det förstås bra personal i skidbacken. Passa gärna på att skriv i anmälningsformuläret om du har särskilda behov, allergier eller dylikt som kan vara bra att veta om.

Ålder

Lägsta ålder för deltagare är 13 år eller att man går i sjunde klass. Vi har ingen övre åldersgräns men det är ett ungdomsläger - dom flesta är mellan 15-20 år.

Inga skidor?

Om du vill hyra skidor eller snowboard så går det bra att göra på skidanläggningen i Bjorli. Vi följer med och hjälper till. Priser syns på hemsidan bjorliskisenter.no
Det går förstås även bra att hänga med på sportlovslägret utan att åka i backen. Då kostar lägret 1000kr mindre. Det är varje dag flera som stannar hemma på lägergården, och vi ser till att det finns lite olika aktiviteter igång för de som vill softa lite grann. Det är ändå lovvecka!

Kontakt

Lägercheferna Sara Ackeby 0735-088474 och Rickard Jakobsson 0708-547802
Ungdomspastor Edward Härgestam 0769-465913.


Hitta till Bjorli
;