aktiviteter

Visa alla aktiviteter

välj välj
plats

Stäng
}
Vi vill bjuda in dig till samlingar tisdag kväll med undervisning och samtal kring Bibeln och livets frågor. Vi möts i Immanuelskyrkan Café klockan 18.00 till 19.30.

Några kvällar i början och slutet av terminen hänger ihop och andra är enskilda föreläsningar. Oavsett så är du välkommen att vara med på allt eller en enstaka kväll.

Vi inleder med tre kvällar där Greger Andersson, professor i litteraturvetenskap och lärare vid akademi för ledarskap och teologi, ger en översikt över Bibeln. Från första till sista bok.

17 september - Bibelöversikt del 1

24 september - Bibelöversikt del 2

1 oktober - Bibelöversikt del 3

8 oktober - En kväll om försoning. Ledare för The Parents Circle föreläser utifrån sina erfarenhetr om försoning i Israel och Palestina. https://theparentscircle.org/en/pcff-home-page-en/

15 oktober – att dela tron i hemmet. Maria Furusand, pastor med flera års erfarenhet av att jobba med barn och familj, Folkungakyrkan, Stockholm.

22 oktober – Jesus och barns mänskliga rättigheter. Annelie Dagernäs, EFK, och Symphorien Bouassi,  Eglise Evangélique Baptiste de Centrafrique (vårt systersamfund i Centralafrikanska republiken)

I november har vi tre kvällar om talanger och gåvor. I Bibelns beskrivs hur Gud ger oss talanger att använda för att leva i Guds mission. Vi studerar bibeln och går på upptäcktsfärd för att lära känna våra egna talanger. Församlingens pastorer undervisar.

5 november – Bibeln, mina talanger och Guds mission. Del 1

12 november - Bibeln, mina talanger och Guds mission. Del 2

19 november - Bibeln, mina talanger och Guds mission. Del 3

3 december - Vi är en del av Guds mission, Ingemar Forss, Evangeliska Frikyrkans missionsdirektor. 

 

Kvällarna genomförs i samverkan med studieförbundet Bilda. 

aktiviteter  Nästa evenemang för Djupare är 19 november 18:00

Hitta till
;