aktiviteter

Visa alla aktiviteter

välj välj
Stäng
}
Alla gudstjänster hos oss är öppna för alla, både dig som går regelbundet på gudstjänster och för dig som aldrig varit på en gudstjänst. Vi är glada att det varje vecka kommer nya människor till oss.

På sätt och vis finns det inga vanliga gudstjänster. Alla är unika. Det går dock konstatera att nästa alla våra gudstjänster på söndag förmiddag har en grundstruktur som rymmer sång och musik, bibelläsning och bön, predikan, lovsång och respons. Till denna grund adderas olika delar som dop, barnvälsignelse, nattvard, parentation, vigsel mm.

För barn mellan 4-12 år finns IMK Söndag som pågår under gudstjänsttid en trappa ner i kyrkans källare.

Efter gudstjänsten är du välkommen att dela gemenskapen vid kaffeborden. Första gången du är här vill vi gärna bjuda dig på kaffe. För barnen serveras det korv med bröd i källaren.

Våra olika Gudstjänster

Ungefär varannan söndag firar vi nattvard som en del av vår förmiddagsgudstjänst. Till nattvardsbordet är alla välkomna som vill söka sig närmare Jesus Kristus. Du bestämmer själv om du vill ta del av gåvorna eller inte. I kalendern ser du vilka söndagar vi firar nattvard.

Vi är tacksamma för att Gud utrustat många människor i vår församling med musikaliska talanger. Det innebär att vi har ett rikt och varierat musikaliskt uttryck i våra gudstjänster med flera olika lovsångsteam. Det är särskilt mycket sång och musik när det är Gospelgudstjänst och Gudstjänst för alla åldrar

Gospelgudstjänst - Första söndagen varje månad, med undantag för december då det är andra söndagen, är det vår gospelkör Joybells som ansvarar för musiken och leder oss i lovsång. I kalendern ser du vilka söndagar under året som det är Gospelgudstjänst.

Gudstjänst för alla åldrar - I dessa gudstjänster medverkar vår barnverksamhet IMK One Piece. Gudstjänst för alla åldrar innebär just ALLA åldra, det är inte barngudstjänster, även om de på ett särskilt sätt är anpassade för att passa barn. Många äldre har genom åren fått med sig tankar och funderingar genom dessa gudstjänster som hjälpt oss i vår livsvandring tillsammans med Jesus. Barnen leder oss i sång och musik. I kalendern ser du vilka söndagar det är Gudstjänst för alla åldrar.

Mässa Immanuel - En gång i månaden kl. 20.00 bjuder vi in till en kvällsgudstjänst som vi kallar Mässa Immanuel. Det är en avskalad nattvardsgudstjänst som vi firar i övre salen/körrummet i vår kyrka, ett rum bakom kyrksalens läktare, en trappa upp. I kalendern ser du vilka datum det är Mässa Immanuel.

Ungdomsgudstjänst - Dessa gudstjänster är på ett särskilt sätt anpassade för ungdomar men alla är självklart välkomna! I kalendern ser du vilka datum det är Ungdomsgudstjänst. 

aktiviteter  Nästa evenemang för Gudstjänster är 3 oktober 11:00
Laddar

Hitta till Ekersgatan 15
;