aktiviteter

Visa alla aktiviteter

välj välj
Stäng
}
"Låt barnen komma till mig" säger Jesus. Vi vill att barnen ska få upptäcka och lära känna tron och Bibeln genom lek, samtal och bus. Centralfiguren är Jesus men gemenskapen är också viktig. Precis som vuxna vill träffa vänner i kyrkan får barnen chans att umgås och kanske hitta kompisar för livet. Verksamheten vänder sig till barn upp till 12 år.

Obs! IMK Söndag är just nu inställt! På grund av den ökade smittspridningen av Covid19 i länet så har vi ställt in IMK Söndag dessa tre veckor som samhället ombetts ligga lågt med socialt umgänge. Vi följer riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och startar så snart det är möjligt igen. Aktuell information om förändring av vår verksamhet går att följa här eller via våra sociala medier. (Se länk nedan)

Den här hösten är ju lite speciell med tanke på corona så därför möts vi inte tillsammans först i kyrksalen som vi brukar annars utan vi ses kl.10-11.15 för våran egen samling. Man går in via caféingången och där möter vi ledare upp er. 

En söndag ser ut ungefär så här i höst: 

Varje gång börjar vi med storsamling. Då sjunger vi, leker lekar, ser på drama, får höra berättelser och lära oss mer om vem Jesus är och vad han gjorde när han gick på jorden. Sen delar vi oftast in oss i grupper och har en aktivitet, så som pyssel, lekar, dega, uteaktivitet, bollsport mm. Ibland får vi möta någon gäst som berättar om något spännande eller hittar på roliga aktiviteter med oss. 

Alla föräldrar inbjuds att ta del av aktuell information genom våran facebook-grupp ”IMK Söndag”.

Anmäl ditt barn här 

Varmt välkommen! 

Hälsningar  
IMK Söndags ledare.  

För frågor; kontakta vår Barn- och Familjepastor Frida Öberg 0739-349557

 

Vi samarbetar med Studieförbundet   


Hitta till Immanuelskyrkan
;