aktiviteter

Visa alla aktiviteter

välj välj
Stäng
}
"Låt barnen komma till mig" säger Jesus. Vi vill att barnen ska få upptäcka och lära känna tron och Bibeln genom lek, samtal och aktiviteter. Centralfiguren är Jesus men gemenskapen är också viktig. Precis som vuxna vill träffa vänner i kyrkan får barnen chans att umgås och kanske hitta kompisar för livet. Verksamheten vänder sig till barn upp till 12 år.

Nyhet! Nu har vi kommit igång med våra digitala samlingar, IMK Söndag Zoom. På söndagar möts vi kl.9.45-10.30 via zoom. Se schemat nedan för kommande träffar. Det uppdateras kontinuerligt.

Välkommen med oss via zoom på denna länk  https://zoom.us/j/94924213496
Vi öppnar mötet 10 minuter innan så att du kan ställa i ordning och se att allt fungerar. Vi rekommenderar att ladda ner Zoom på dator/platta/telefon innan. Klicka här för en instruktionsfilm om hur Zoom fungerar.
När barnen kommer in i samlingen så slussas de först in i grupprum utifrån ålder eller kompisar. Där finns aktuella ledare och möter upp alla. (Om syskon inte ska vara i samma grupp så behöver de sitta vid var sin skärm för att kunna hamna i sina grupper.) Sen kollar vi gemensamt på en förinspelad film med drama och bibelberättelse. Efter det är det åter grupptid med lek, samtal och tid för bön tillsammans.  Vi kommer också ha olika gäster hos oss ibland. Bland annat kommer vi möta barn som lever som missionärer. Låter det spännande? Häng med!

Alla barn 0-12 år är välkomna med oavsett om det är för första gången eller om de brukar vara med på våra samlingar. Vi ledare vill värna om att alla ska bli sedda och trivas på IMK Söndag. Vi varvar lek och aktiviteter med drama och berättelser ur Bibeln och från vardagslivet.
Självklart får även ni föräldrar finnas med! Att köra digitalt är nytt för oss så vi prövar oss fram. Kom gärna med synpunkter till oss ledare om hur det fungerar för barnen.

Vårens söndagar ser ut så här:

7 februari: IMK Söndag Zoom startar kl.9.30. Tema: Josef del 1(se här om du har missat den)
14 februari: Gudstjänst för alla åldrar kl.10-10.45 (se här om du har missat den)
21 februari: Sporlovsledigt
28 februari: IMK Söndag Zoom kl.9.45. Tema: Josef del 2
7 mars: IMK Söndag Zoom kl.9.45 Träff med barn som lever som missionärer i Thailand.
14 mars: IMK Söndag tar ledigt
21 mars: IMK Söndag Zoom kl.9.45 Lekar i fokus!
28 mars: Palmsöndagsspecial (mer info kommer inom kort)
4 april: 
11 april: IMK Söndag Zoom kl.9.45 Besök av...
18 april:
25 april:
2 maj:
9 maj:
16 maj:
23 maj:
30 maj:

Aktuell information om förändring av vår verksamhet går att följa här eller via våra sociala medier. Alla föräldrar inbjuds att vara med i vår facebook-grupp ”IMK Söndag” där vi skriver om det som händer. Att vara med i IMK Söndag är kostnadsfritt men vi behöver ha lite uppgifter om ditt barn. De uppgifterna fyller du i här. Det möjliggör för oss att kunna kontakta dig som förälder men också att få bidrag av vår samarbetspartner studieförbundet Bilda.

Obs! Under december 2020 sände vi barngudstjänster under söndagarna. De finns att se på vår YouTube-kanal. Prenumerera gärna på vår YouTubekanal så får du notiser när något släpps där. Vårat inspelade material som vi skapar och använder nu under vårterminen på IMK Söndag kommer även det att finnas på vår kanal och läggs upp kontinuerligt. Så missar ni en gång så kan barnen kolla ifatt där.

Häng på! 

Hälsningar  
IMK Söndags ledare.  

För frågor; kontakta vår Barn- och Familjepastor Frida Öberg 0739-349557

 

Vi samarbetar med Studieförbundet   

aktiviteter  Nästa evenemang för IMK Söndag - söndagsskola är 7 mars 09:45

Hitta till Immanuelskyrkan
;