aktiviteter

Visa alla aktiviteter

välj välj
plats

Stäng
}
IMK Startbanan är ett företag- och affärsnätverk knutet till Immanuelskyrkan. Du som är företagare (eller anställd där det passar att vara med i affärsnätverk) och som vill stödja bygget av vår nya kyrka är välkommen att vara med.

I Startbanan köper du en eller flera platser för ett år. Vi har träffar under året och lyssnar på föreläsare, deltar i workshops, stöttar varandra och du får exponering av ditt företag i olika kanaler. Så långt ett ganska vanligt nätverk alltså.

Men varför startar en kyrka ett affärsnätverk?

Vi i Immanuelskyrkan ska flytta. Från vår gamla, vackra med slitna kyrka på Väster till Södra Ladugårdsängen, närmare bestämt kvarteret (fastighetsbeteckning) Startbanan. Där ska vi bygga en helt ny kyrka. Startbanan är också ett väldigt passande namn. Vi vill uppmuntra troende företagare att agera "flygplats" och se till att många plan startar, att idéer och drömmar får vingar. Vi vill vara sammanhanget som får det att hända. Vi är startbanan, själva förutsättningen för en lyckad take-off.

Vi som är med i Immanuelskyrkan samlar in mycket pengar till kyrkbygget och vi ville ge församlingens företagare en möjlighet att ge från sina företag.

Platserna du köper dig i affärsnätverket Startbanan går alltså till att bygga vår ny kyrka på Södra ladugårdsängen. Tanken är att du kan köpa flera plaster även om du inte fyller platserna med människor på varje träff. Antalet platser är ett sätt för dig att ge så mycket som du vill från ditt företag.

Vet du någon som borde vara med? Tveka inte att bjuda in!

I PDFen nedan finner du all information inför 2021

 

 

Startbanan arrangerar nätversluncher sista torsdagen varje månad kl 12.00-13.30 med start 25 mars 2021.

Se PDF

För mer information välkommen att kontakta Edvard Wiberg, edvard.wiberg@imkorebro.se, 070-390 29 17 eller Mats Dernánd, mats@shepherdreklam.se.


Hitta till
;