aktiviteter

Visa alla aktiviteter

välj välj
plats

Stäng
}
Vår vision med IMK unga vuxna är att skapa mötesplatser där människor får växa i tro, fördjupa relationer och där det ska vara enkelt bjuda in vänner.

Ta del av våra olika träffar för Unga vuxna

Håll dig uppdaterad på våra sociala medier! Vi heter IMK UNGA VUXNA på både Instagram och Facebook, där hittar du mer info. 

GUDSTJÄNST + LUNCH

Varje söndag så firar vi gudstjänst 10.00 och 11.30. En gång i månaden så äter Unga Vuxna lunch tillsammans vid 12.30 i samband med Gudstjänsten. Kan komma att ske oftare, så håll utkik på våra social medier! 


HEMGRUPP

Vi tror att det bästa sättet att följa Jesus är tillsammans. Därför har vi hemgrupper, mindre gemenskaper, som möts i hemmet för att dela och växa i tron. Om du vill delta i en grupp hör av dig till rikard.edefors@imkorebro.se


EVENT

Under några kvällar under både höst och vårtermin så gör vi olika event för att få umgås och lära känna både nya och gamla in i gemenskapen. Bjud in dina vänner! 

Vi återkommer med datum. EVENT 21 november är inställt. 

VOLYM

VOLYM är en kväll 18.30-20.30 där vi fördjupar vår tro i samtal och undervisning. Vår bön och längtan med VOLYM är att vi ska ”Stå fasta och var stadigt rotade i honom, så att ni tillsammans med alla de heliga förmår fatta bredden och längden och höjden och djupet och lära känna Kristi kärlek som är väldigare än all kunskap, tills hela Guds fullhet uppfyller er.”  Efesierbrevet 3:18-19

VOLYM gör vi i samverkan med Bilda.

Vi återkommer med datum. VOLYM 3 november är inställt. 

 

SÖK

SÖK är en avskalad samling där vi lovsjunger och tillber tillsammans. Kl 18.30-20.30. 

Nästa sök är 23 november.

 

Datum och löpande info hittar du på vår FaceBook sida, och på vår instagram. Länkarna hittar du här nedanför. 


VÄLKOMMEN!

 


Hitta till
;