aktiviteter

Visa alla aktiviteter

välj välj
plats

Stäng
}
För att vara en god ledare behöver vi tillsammans tränas i ledarskap - särskilt när det handlar om att bygga Guds rike. Under läsåret 18/19 arrangerar vi en ledarutbildning tillsammans med Filadelfiaförsamlingen här i Örebro.

Ledarskap blir vi aldrig klara med och Gud har alltid något nytt att säga för vår tid i förändring. Filla och IMK välkomnar dig till en gemensam ledarutbildning. Under 8 tillfällen möts vi för att uppmuntras, utmanas, utrustas och uppbackas i vårt ledarskap. Vi vill under utbildningen ge konkreta verktyg och förankra vårt ledarskap i Bibeln så att vi kan växa i karaktär och förmåga att leda andra. Föreläsningar och workshops varvas med samtal om gruppdynamik, gåvor, tjänande ledarskap, konflikthantering och mycket mer. Några av oss som kommer undervisa är Isak Spjuth, Josefine Arenius, Edvard & Rebecka Wiberg.

För vem?

Välkommen du som är ideell ledare eller intresserad av att leda. Du anmäler dig genom att fylla i formuläret. I anmälan lämnar du kontaktuppgifter till en ledare i församlingen som kan vara din referens. Begränsat med antal platser. 

När och var? 

Under hösten ses vi i Filla och under våren i IMK. Vi träffas kl 19-21.
Datum för träffarna är
HT: 16/10   6/11   27/11   11/12
VT:  22/1    12/2   5/3       26/3


Peppa varandra och haka på! Detta blir fantastiskt roligt och spännande - missa inte chansen att växa som ledare!

Under en lördag våren 2019 kommer utbildningsdag Trygga händer att genomföras. 
Trygga händer är en fristående utbildningsdag men självklar del i vår ledarutbildning.

Isak Spjuth, Pastor i Filadelfiakyrkan
Rebecka Werner, Pastor i Immanuelskyrkan


Hitta till
;