aktiviteter

Visa alla aktiviteter

välj välj
plats

Stäng
}
Relationskursen är en praktisk kurs för er som lever i parrelation och som vill ta tid för relations-friskvård. Vi möts under sju veckor och ni får med er verktyg för att bygga en stark och sund relation med ett livslångt perspektiv.

Varje träff inleds med att vi äter tillsammans. Därefter varvas föredrag via film och enkla uppgifter som ger varje enskilt par möjlighet att samtala om kvällens ämne. Även om filmerna utgår från kristna principer lämpar den sig för och är öppen för alla. Varje pars integritet respekteras. Det förekommer inga gruppredovisningar och ingen behöver redovisa något om sin relation eller vilka frågor man arbetar med. 

Materialet vi kommer utgå från kallas ”Äktenskapskursen” och har tagits fram i en församlingen Holy Trinity Brompton i centrala London. 

Äktenskapskursens ämnen:

6/10 Stärka bandet
13/10 Kommunikationens svåra konst 
20/10 Hantera konflikter
27/10 Förlåtelsens kraft 
10/11 Familjedynamik 
17/11 Bra sex
24/11 Kärlek i praktiken

När?
Onsdagar kl 18.30-20.30 mellan 6/10 och 24/11 med uppehåll för höstlovet. 
Kostnad? 
Kursen kostar 200 kr för deltagarböcker samt priset för maten under kvällarna. Vi gör arrangemanget tillsammans med Studieförbundet Bilda. 
Plats?
Ännu inte fastställt. (Men det blir inte i Immanuelskyrkan lokaler.)
Frågor?
Maila rikard.edefors@imkorebro.se eller ring 0709784420

Sista anmälningsdag är 1/10. Maila din anmälan till rikard.edefors@imkorebro.se och ange era namn, kontaktuppgifter och behov av specialkost. 

Relationskursen är en praktisk kurs för de som lever i parrelation och som vill ta tid för relations-friskvård.


Hitta till
;