aktiviteter

Visa alla aktiviteter

välj välj
plats

Stäng
}
I sommar arrangerar Immanuelskyrkan två läger på Stenbodagården. Ett läger för högstadieungdomar, ett för gymnasieungdomar.

Nu kan man anmäla sig till sommarens läger!
Chil/XL är ju inställt/omställt - så därför kommer Immanuelskyrkan den här sommaren arrangera två olika läger.

HÖGSTADIELÄGER
Vecka 31, när det brukar vara Chili/XL, så får alla som i höst ska gå i högstadiet, alltså årskurs 7-9 åka ut till Stenbodagården för vår variant av Chili/XL@Home.
Lägret börjar onsdagen den 29/7 kl 15:00, och slutar på söndagen den 2/8 kl 12:00. Vi anordnar ingen buss, utan det blir som när man åker till Chili - man får lösa det själv.
Lägret kostar 800kr och den summan betalar man innan avfärd in till vårt bg 503-2875, eller swishar til 123 199 39 55. Märk betalningen läger och vem det gäller.

GYMNASIELÄGER
DESSUTOM, så blir det ett kortare läger för alla ungdomar som i år ska börja gymnasiet. För dem öppnar vi upp Stenbodagården en vecka tidigare:
Onsdagen den 22/7 kl 11:00-fredagen den 24/7 kl 11:00.
Det lägret kostar 500kr. Än en gång, ingen buss, utan man får ordna med skjuts själv. Märk betalningen läger och vem det gäller.

Den här uppdelningen gör vi pga Corona, och nu tror vi att vi klarar 50-personers gränsen. MEN, det blir alltså först till kvarn, och sen får vi jobba med kölista.

Anmälan görs på hjälmargårdens hemsida. Ange då att er församling är Immanuelskyrkan, så blir det rätt. 

https://anmalan.hjalmargardenlager.se/anmalan/45


Hitta till
;