2021-06-09 | Johan Arenius

Välkommen till församlingsläger på Stenbodagården. Lägret är en härlig möjlighet att lära känna nya personer, samtala, bada, ta det lugnt, dricka kaffe, be och sjunga, leka, ta en promenad på en enslig skogsväg.

Under dagarna kommer det finnas uppstyrda aktiviteter för både barn och vuxna. Och det kommer finns mycket tid att samtala och hitta på egna grejer. 

Lägret börjar med fika klockan 10 på måndagen och avslutas med lunch klockan 12 på torsdagen.

Under lägret hjälps vi åt med praktiska göromål som matlagning, diskning och städning. Du blir tilldelad en grupp när du anländer.

Stenbodagården ligger mellan Laxå och Askersund. Gården har tomt ända ner i Laxsjön som är en utmärkt badsjö. På gården finns kajaker och andra roliga leksaker. Det tar cirka 40 minuter med bil från Örebro.

 

För vem är lägret?

Vi hoppas och tror att människor i alla åldrar är sugna på att åka på församlingsläger. Barn- och tonårsfamiljer, unga vuxna, medelåldersvuxna och seniorer. Lägret är för dig som vill ha roligt. Det är för dig som vill närma dig, eller söka djupare i kristen tro. Och det är för dig som vill träffa nya människor, eller lära känna sådana du redan träffat lite bättre. 

Innan pandemin hade vi två församlingsläger under några somrar, ett som barn- och familjerådet ansvarade för och ett som sociala rådet ansvarade för. I sommar har vi istället ett läger (det du nu läser om) och flera gemenskapsdagar. Gemenskapsdagarna hittar du information om HÄR (länk kommer) och HÄR (länk kommer)

 

Kostnad

13 år eller äldre: 600

12 år eller yngre: 300

Lägret betalas genom att swisha till 1231993955. Märk din inbetalning med "församlingsläger 2-5 augusti"

Om kostnaden hindrar dig att vara med så hör du av dig till Rikard Edefors. Han ansvarar för församlingens sociala kassa och via den har vi goda möjligheter att hjälpa till med avgiften.

 

Logialternativ:

Flerbäddsrum. Då tar du med egna lakan. Om du kommer själv kan du välja om du vill dela rum med andra som kommer själva eller om du vill ha ett eget rum.

Eget tält/husvagn/husbil. Till detta alternativ ordnar du allt själv. Det finns gott om plats att slå upp tältet på. Dusch och toalett finns i huvudbyggnaden.

 

Covid-19

Coronapandemin påverkar lägret. Vi hoppas att restriktionerna förändras under sommaren, men det går inte veta. Med nuvarande restriktioner kan vi vara max 50 deltagare plus några funktionärer. Precis som med många andra läger får vi ha en reservlista. När du anmält dig/er får du inom några dagar ett mail där du får veta om du fått plats eller står på reservlistan. De som är på reservlistan får därefter reda på i början av juli hur det blir utifrån eventuella nya restriktioner.  

 

Frågor

Om du undrar något rörande lägret hör du av dig till Josefine Arenius på josefine@wearemountain.se eller 070 - 652 53 12

 

Anmälan Församlingsläger Stenboda

Stäng

Ange för-och efternamn dem du anmäler. Uppge ålder på eventuella barn
Ange för hela sällskapet

Ungefärligt program.

När det inte är något program finns det gott om möjligheter för lek, vila, samtal, kaffe mm.

2 augusti

Klockan 10 fika, presentationsrund och incheckning i rummen

Lunch

Samling för vuxna och barn separat

Fika

18 Kvällsmat

19 Kvällssamling

 

3 och 4 augusti

Frukost

Klockan 9 morgonsamling med något för alla åldrar

Fika

Samling för vuxna och barn separat

Lunch

Fika

Kvällsmat

Kvällssamling

 

5 augusti

Frukost

Klockan 9 Morgonsamling med något för alla åldrar

Städning

Fika

Städning

Lunch

Hemfärd

 

Johan Arenius

Johan Arenius

Pastor och föreståndare

076-946 59 10

johan.arenius@imkorebro.se