2021-02-24 | Edvard Wiberg

Under våren kommer vi färdigställa en receptbok från församlingen till förmån för byggfonden. Nu söker vi massa härliga favoritrecept!

Under våren framställer vi en receptbok med Immanuelskyrkan som avsändare. Boken består av favoritrecept från församlingsmedlemmar där alla intäkter går till byggfonden och vår insamling av totalt 2 miljoner kronor för vår nya kyrka. Här har du möjlighet att bidra med ditt recept - fyll i formuläret i länken nedan.

Får vi väldigt många recept så tar redaktionen sig frihet att utforma boken efter de förutsättningar vi har. Vi har också möjlighet att trycka fler receptböcker i framtiden med olika teman om intresset skulle vara stort.

Innehållet i denna receptbok är vardagsrätter - enkla favoriter som ni gillar där hemma.

Tack för ditt bidrag!

Under våren skapas och produceras boken som sedan går ut till försäljning så snart den är klar. När boken finns upptryck så passa på att köpa till dig själv, dina grannar och andra matglada släktingar, då alla pengar går till byggfonden. Bra va?! 

Med vänlig hälsning,
Redaktionen (Siv Brattström, Ulrika Arenius, Edvard Wiberg)

KLICKA HÄR, för att skicka in ditt recept.

Vi samlar in recept under mars-april och gör löpande redaktörsjobb på inkomna recept som passar bokens format, utformning och upplägg.

 

 

Manna är en receptbok med favoriträtter som säljs till förmån för bygget. Recepten kommer från församlingsmedlemmar och alla intäkter går till kyrkfonden. Boken går i tryck under försommaren och planeras släppas till församlingsdagen i september.
Redaktör: Siv Brattström
Grafisk formgivning: Ulrika Arenius

Edvard Wiberg

Edvard Wiberg

Kommunikatör

070-390 29 17

edvard.wiberg@imkorebro.se