Liggande logotyp för Immanuelskyrkan

Klart du kan hyra våra lokaler!

Vi har lokaler för både det stora och lilla sammanhanget. Våra lokaler rymmer konserter, mässor, föreläsningar och sammanträden.

Här nedanför har vi sammanställt en översikt av våra lokaler och den mest grundläggande informationen. Kontakta oss gärna (på konferens@imkorebro.se) om ni har frågor eller inte hittar ett alternativ som passar just era behov.

Ateljén

Ateljén är ett stort ljust rum, perfekt lämpat för målande, skapande och pyssel. Med sina flyttbara skaparytor, stora fönster, tror vi att du får en god miljö att vara kreativ i.
Svart pil till höger

Hagen

Hagen är vårt minsta rum. Behöver du komma undan och ha ett litet möte, eller plugga med en kompis så är detta ett perfekt rum.
Sammanträde
Svart pil till höger

Hildas

Hildas är Immanuelskyrkans eget café. Här kan man njuta av egenbakat fika, gott kaffe och matiga mackor.
Fest Föreläsning
Svart pil till höger

Kyrksalen

Kyrksalen är vår största samlingssal. Med sin stora scen och 450 platser finns möjlighet att göra allt från konserter, konferenser till livestreams.
Fest Föreläsning Konsert
Svart pil till höger

Skogen

Skogen är ett mindre konferensrum. Perfekt för ett mindre möte, plugg eller stämma.
Sammanträde
Svart pil till höger

Utsikten

Utsikten är ett av våra större rum. Ett rum som fylls med ljus från de många fönstrena runt om. Passar perfekt för de större konferenssittningarna.
Fest Föreläsning Sammanträde
Svart pil till höger

Ängen

Ängen är vår sporthall/multihall. Den passar bra för många olika sporter. Duschar finns i anslutning. Perfekt för dig som behöver ett ställe att träna med vänner. Det går också bra att duka upp för fest eller barnkalas.
Fest Föreläsning Mässa Konsert
Svart pil till höger

Åkern

Åkern är ett mysigt rum där du kan slå dig ner i vår soffgrupp. Här kan boka in samtal, plugga och planera.
Sammanträde
Svart pil till höger