Liggande logotyp för Immanuelskyrkan
28 september 10:00-14:00, Pelarsalen

IMK Barnloppis

Varmt välkommen till Immanuelskyrkans storlekssorterade barnloppis!

Köp och sälj barnkläder, leksaker eller barnrumsinredning enkelt, billigt och klimatsmart! Samtidigt som du gör detta bidrar du till att ge utsatta barn i Sydafrika trygga familjer genom projektet “Give a child a family” (läs gärna mer här:) samt hjälper familjer i Centralafrikanska republiken med utbildning och företagande (läs gärna mer här:). 30% av pengarna som kommer in från försäljnignen går direkt till projekten samt en del av dagens försäljning i Hildas café: (HILDAS) . Om du vill att alla pengar dina kläder inbringar ska gå till de internationella projekten så märker du bara dina kläder med siffran 1 när du lämnar in dom.

 

Vill du vara med och sälja på loppisen? Då anmäler du dig via formuläret i länken nedan.


Hållpunkter för säljare:
Innan fredag 27 september: Du prismärker dina kläder i lugn och ro hemma. Detta genom att skriva ditt säljnummer och önskat pris på maskeringstejp och fästa på plagget. Sortera dina kläder i storlekar. Mer info om detta i bekräftelsemailet.

Fredagkväll 27 september: Du sorterar själv ut dina färdigmärkta kläder på bord i Immanuelskyrkan. Du sorterar redan hemma dina kläder i storlekar för att underlätta sorteringen i kyrkan.

Lördag 28 september: Njut av loppisdagen. Kom och fynda eller ta sovmorgon. Försäljningen tar volontärer på plats hand om.

Lördag 28 september: När loppisen stänger packas allt som ej blivit sålt snabbt ihop och hämtas av second hand-organisationen Ge för Livet. Ge för livet har två butiker i Örebro och de ger sitt överskott till olika projekt som arbetar för barns rättigheter, mot människohandel och för hållbar försörjning och fattigdomsbekämpning. Om du vill hämta de kläder/grejer du inte fått sålt, så kom i god tid innan stängning så du hinner sortera ut det du vill ha med hem. Om du istället vill att vi skänker det till Ge för livets arbete så behöver du inte göra något.

Måndag 28 oktober (senast): Du får din vinst utbetald till dig på kontonr du uppger i anmälningsformuläret.


Vi sparar din e-mailadress efter avslutad loppis, för att kunna uppmärksamma dig på liknande event framöver.


Frågor eller önskan att vara med som volontär? Hör av dig till:

linaedstrom1@gmail.comVad planerar du att sälja på loppisen? * (obligatorisk)
Vad planerar du att sälja på loppisen?Om dina saker inte blir sålda, hur vill du göra med dem? * (obligatorisk)
Om dina saker inte blir sålda, hur vill du göra med dem?


Barnloppisen drivs av volontärer. Vill du vara med i 2h och dela härlig arbetsgemenskap? Du får kaffe, fika och en rolig lördag. Vi behöver hjälp runt Caféet, ställa iordning, hålla ordning i lokalen samt med att städa efteråt.
Barnloppisen drivs av volontärer. Vill du vara med i 2h och dela härlig arbetsgemenskap? Du får kaffe, fika och en rolig lördag. Vi behöver hjälp runt Caféet, ställa iordning, hålla ordning i lokalen samt med att städa efteråt.

För volontärer som finns med under lördagen kommer det finnas möjlighet att förturs-shoppa. Detta kommer ges på fredagskvällen efter att vi tillsammans hjälpt till att ställa iordning lokalen inför loppisen.
När jag säljer på Immanuelskyrkans barnloppis är jag medveten om att: (Kryssa i rutorna när du läst för att godkänna) - Alla varor som säljs måste vara i bra skick, hela och rena! Fläckiga eller trasiga plagg sänker nivån på loppisen och köparna blir besvikna. Var noggrann. De defekta kläder som ändå av misstag kommer med kan sorteras ut av volontärer på plats och slängs. * (obligatorisk)
När jag säljer på Immanuelskyrkans barnloppis är jag medveten om att: (Kryssa i rutorna när du läst för att godkänna) - Alla varor som säljs måste vara i bra skick, hela och rena! Fläckiga eller trasiga plagg sänker nivån på loppisen och köparna blir besvikna. Var noggrann. De defekta kläder som ändå av misstag kommer med kan sorteras ut av volontärer på plats och slängs.Etiketter

Dela sida

Kommande i kalendern