Liggande logotyp för Immanuelskyrkan

Publicerad:

Lovsång och kvällsmat

Invigningshelgen avslutades med Sök - en lovsångsgudstjänst som vanligtvis anordnas en gång i månaden. Det var underbart att få avsluta den maxade helgen med en stund av tillbedjan, där vi fick både landa efter helgen men även fästa blicken på den som allting handlar om - Jesus.

Ljusbärare med ljus i och blått ljus bakom.

Vi fick även lyssna till Rikard, en av församlingens pastorer, som talade om tillbedjan och vad det innebär för oss och våra liv.

Sök är en gudstjänst som anordnas av Unga Vuxna-rådet, men som är öppen för alla som vill vara med. Den här gången hade vi glädjen att vara en väldigt blandad grupp med människor i olika åldrar och olika långa erfarenheter av Immanuelskyrkan. Efter gudstjänsten serverades enklare kvällsmat och gemenskapen fortsatte vid caféborden.

Jag längtar efter att vi som församling ännu djupare ska få utforska vad tillbedjan egentligen handlar om. Att hela våra liv ska få vara en lovsång till Gud.

Låt oss utforska det tillsammans!

Invigningshelgen firades i 4 delar, fredag kväll sa vi tack till Ekersgatan, Lördag firades med invigningsfest, och Söndagen innehöll både en Invigningsgudstjänst och en Lovsångskväll. De fyra tillställningarna har varsitt blogginlägg som detta, vill du läsa de andra så hittar du länkar till dom här nedanför.

Bilder från SÖK

Etiketter

Dela sida

Fler nyheter

22 mars 2024 | 17:25

Dags för läger!

Svart pil till höger
22 mars 2024 | 16:17

Vi söker pastor med ansvar för ungdomsverksamheten

Svart pil till höger
5 mars 2024 | 11:56

Hemmakvällar vecka 16

Svart pil till höger
1 mars 2024 | 08:48

Veckomail

Svart pil till höger
28 februari 2024 | 10:22

Tidning från SAT-7

Svart pil till höger