Liggande logotyp för Immanuelskyrkan

Publicerad:

Nyfiken på oss i Immanuel?

Om du är nyfiken på oss i Immanuelskyrkan så har du hittat ett bra ställe att leta på.

Vi vill leva nära Jesus, varandra och världen

Vi vill vara en församling där:

  • Människor vägleds till tro på Jesus, omvändelse, dop, gemenskap och lärjungaskap
  • Människor upptäcker och lever i de gåvor Gud ger.
  • Liv och livssituationer förändras. Människor upprättas.
  • Människor blir sedda och var och en är en viktig del av helheten i församlingen.

Alla som vill är välkomna att fira gudstjänst tillsammans med oss. Från 27 november möts på Karlsdalsallén 35 på söndagar klockan 11. Därutöver har vi lite olika typer av gudstjänster på andra tider också. Det hittar du i vår kalender här på hemsidan.

Runt om i världen har vi verksamhet i Sydafrika, Centralafrikanska republiken, på Afrikas horn, i Mellanöstern, i Grekland och i Thailand.

Om du vill följa oss löpande så är det smidigast att göra det på Facebook, Instagram och Youtube. Sök på IMK Örebro på respektive plattform så hittar du oss. På vår Youtubekanal direktsänder vi alla gudstjänster tex.

Om du är nyfiken på vem Jesus är och vill utforska den kristna tron vill vi gärna hjälpa dig. Kom förbi på någon samling eller hör av dig till någon av våra pastorer. Du hittar kontaktuppgifter här på hemsidan.

Bilden längst upp på denna sida är tagen när vi tog flera hundra spadtag 8 mars 2020. Då började bygget av vår nya kyrka på Södra ladugårdsängen. Dit flyttar vi i slutet av november 2022. Välkommen!

Förutom att det händer många olika saker i vår kyrka så är vi medlemmar och huvudmän för andra verksamheter också. Vi har en folkhögskola i Vivalla och på Götabro till exempel. Och vi är en av de aktiva församlingarna inom Örebro Stadsmission. Vi är med i studieförbundet Bilda och Örebro kristna råd och vi är aktiva i det ekumeniska arbetet på USÖ, universitetet och inom kriminalvården.

Tillsammans med 300 andra församlingar i Sverige samverkar vi inom Evangeliska frikyrkan (EFK). Det gör att vi har stora nätverk i både Sverige och ut över hela världen. Genom EFK är vi till exempel involverade i Örebro teologiska högskola.

Etiketter

Dela sida

Fler nyheter

22 mars 2024 | 17:25

Dags för läger!

Svart pil till höger
22 mars 2024 | 16:17

Vi söker pastor med ansvar för ungdomsverksamheten

Svart pil till höger
5 mars 2024 | 11:56

Hemmakvällar vecka 16

Svart pil till höger
1 mars 2024 | 08:48

Veckomail

Svart pil till höger
28 februari 2024 | 10:22

Tidning från SAT-7

Svart pil till höger