Liggande logotyp för Immanuelskyrkan

Vår nya kyrka

26 november 2022 invigde vi vår nya kyrka. Vi har byggt en ny kyrka för att vi som redan är med i Immanuelskyrkan behövde nya lokaler för de mötesplatser och verksamheter vi bjuder in till. Men framförallt byggde vi en ny kyrka för att vi vill bygga en mötesplats för Örebroare som inte är med i någon församling.

Den nya kyrkan rymmer en hel massa olika lokaler. De är byggda för att passa de behov vår försmalings verksamheter har och kommer att ha (en gissning såklart, för vi kan ju inte veta hur det ser ut om tio år).

Men vi behöver inte lokalerna dygnet runt hela veckan. Så du får gärna hyra dom. Hör av dig till Johan Arenius om du är intresserad av det. Man får inte förtära alkohol i lokalerna, helt enkelt för att vi tror att det behövs fler alkoholfria zoner i Örebro, inte färre. Det är en av få regler rörande uthyrning.

Vi byggde inte bara nya församlingslokaler på ca 3000kvm utan även fem våningar hyresrätter ovanför församlingslokalena och ett hus bredvid på sju våningar med totalt 79 lägenheter tillgängliga för uthyrning. Dessa lägenheter förvaltas i ett helägt fastighetsbolag, IMK Fastighet i Örebro AB.

Vill du ge till vårt kyrkbygge så kan du göra det via:

Bankgiro: 273-5249
Konto-nr (autogiro): 8452-5, 904 942 754-6
Swish: 123 107 91 28

I anslutning till bygget har det upprättats en organisation där du kan kontakta människor om du har specifika frågor. Har du övergripande frågor är du alltid välkommen att kontakta Johan Arenius, pastor och föreståndare.

I rutan nedan samlar vi dokument och länkar till medier för information.

Nya kyrkan

Etiketter

Dela sida