Liggande logotyp för Immanuelskyrkan

IMK One piece

IMK One Piece kommer inte att starta i höst i sin ursprungliga form. Hur det blir är inte klart än, men håll utkik här så får ni veta.

Det här är vi

IMK One Piece är namnet på en barngrupp i Immanuelskyrkan i Örebro. Gruppen består av barn i åldrarna 7 till 13 år och ett gäng engagerade ledare. Vi ses på tisdagskvällarna som är fyllda av sång och musik, drama och teater, lek och bus, bibel och bön.

Vi vill att barnen ska känna sig hemma med varandra, med ledarna och i kyrkan. Alla är viktiga och alla behövs.

Kören i närbild

2013 var det releasefest för skivan Det handlar om att TRO, 2015 släpptes Nu sprider vi LJUSET. Skivan Genomälskad släpptes 2018, Fortfarande älskad släpptes 2021, Det bästa kom 2022 och vår senaste release Jag håller fast släpptes 2023. Under åren har vi också spelat in flera musikvideos som finns på vår kanal imkorebro på YouTube.
Alla våra skivor och låtar hittar du också på Spotify och iTunes.

One Piece betonar att vi är en del av en större gemenskap: församlingen. Vi vill jobba för naturliga kopplingar mellan barnen och församlingen, bland annat genom gemensamma gudstjänster, som vi kallar för Gudstjänst för alla åldrar.

One Piece ligger också nära one peace: en fred. Jesus Kristus är vårt centrum. Vi tror att han är alla människors fred, små såväl som stora. Han vill lära oss ett gott sätt att leva och bry oss om varandra.

Bilder – IMK One Piece

Etiketter

Dela sida