Liggande logotyp för Immanuelskyrkan

Soul Children festival

Välkommen på Soul Children festival

27-29 oktober i Örebro!

IMK One Piece & Soul Children

Immanuelskyrkan har under många år genom IMK One Piece samarbetat med den fantastiska körorganisationen Soul Children. Nu är det dags igen och det förväntas komma ca 400 Soulchildrensångare till Örebro. I höst har du som går i åk 4 och ända upp till hela gymnasiet möjlighet att vara med på Soul Children festivalen. Man föranmäler sig här och träffar sedan Karolina och Håkan vid fem tillfällen under september och oktober. Då lär vi oss de låtar som kommer vara med på festivalen. Ni kommer också få texter och lyssning i förväg.

Gör din föranmälan redan idag, och få tillgång till låtmaterialet redan innan sommaren! Den bindande anmälan gör vi sedan gemensamt som en kör i början av september.

Gäster på festivalen

Vi är stolta över att ha fantastiska gäster med oss på festivalen! Under helgen kommer ni att träffa Tim Uffindell från Storbritannien, Ragnhild Hiis Ånestad och Oslo Soul Teens samt Örebros stolthet LIN D!

Pris

720 kr/person. Mat ingår fredag kväll, lördag och söndag lunch. Om vi ska bo i kyrkan tillsammans har vi inte bestämt än. Det återkommer vi till när vi ser hur många vi blir och hur många av er som är intresserade av det.

Schema

Fredag: Immanuelskyrkan

  • Incheckning från 18
  • Opening party!

Lördag: Hjalmar Bergman-teatern

  • Mass choir
  • Children-, Teens-, Ledarspår
  • Saturday night live - öppen konsert för publik!

Söndag: Filadelfiakyrkan

  • Gudstjänst kl. 11

Etiketter

Dela sida