Liggande logotyp för Immanuelskyrkan

IMK Söndag - söndagsskola

"Låt barnen komma till mig" säger Jesus. Vi vill att barnen ska få upptäcka och lära känna tron och Bibeln genom lek, samtal och aktiviteter. Centralfiguren är Jesus men gemenskapen är också viktig. Precis som vuxna vill träffa vänner i kyrkan får barnen chans att umgås och hitta nya kompisar. Verksamheten vänder sig till barn upp till 12 år.

Välkommen med på IMK Söndag

Alla barn 0-12 år är välkomna med oavsett om det är för första gången eller om de brukar vara med på våra samlingar. Vi ledare vill värna om att alla barn ska bli sedda och få trivas på IMK Söndag. Vi varvar lek och aktiviteter med drama och berättelser ur Bibeln och från vardagslivet.
Självklart får även ni föräldrar finnas med!

Vi startar alltid i kyrksalen tillsammans med alla andra kl.11. Efter en liten stund går sen barn & ledare upp till övervåningen för våra egna samlingar. Vi delar oftast upp oss i mindre grupper. Vid ca 12.15 bjuds alla barnen på korv med bröd där uppe och du hämtar ditt barn där när gudstjänsten är slut. Där finns också fika och möjlighet till fortsatt gemenskap.

Några gånger per termin firar vi gudstjänst tillsammans i kyrksalen med alla åldrar. Det står alltid annonserat i programmet.

Att vara med i IMK Söndag är kostnadsfritt men vi behöver ha lite uppgifter om ditt barn. De uppgifterna fyller du i Här. Det möjliggör för oss att hålla kontakt med dig som förälder men också att få bidrag av vår samarbetspartner studieförbundet Bilda och staten.
Aktuell information om vår verksamhet går att följa här eller via våra sociala medier. Alla föräldrar inbjuds att vara med i vår facebook-grupp ”IMK Söndag” där vi skriver fortlöpande om det som händer.

Hälsningar
IMK Söndags ledare.

Obs! Vi är i behov av fler ledare så kontakta Frida Öberg om du vill anmäla ditt intresse eller för mer information.

Vi samarbetar med Studieförbundet Bilda

Etiketter

Dela sida