Liggande logotyp för Immanuelskyrkan

Joybells

Joybells är Immanuelskyrkans gospelkör och har så varit sedan 1963 - först i Sverige. Joybells främsta mål har alltid varit att dela med sig av det glada budskapet om Jesus till alla människor. En gospelkör sprider det budskapet bäst genom att inte bara låta det vara en musikstil utan också en livsstil.

Vad vi gör

Joybells repar på måndagkvällar mellan 19 och 21.15. En gång i månaden sjunger vi på gospelgudstjänsten i Immanuelskyrkan. Utöver det åker vi runt i Sverige och har spelningar i olika kyrkor och sammanhang. Utlandsresor blir det också med jämna mellanrum - Island, Spanien, Ryssland, Tyskland, USA har vi varit i.

Vad vi vill

Vi vill vara en kärleksfull gemenskap och alltid uppmuntra varandra att förmedla orden, sången och musiken så bra vi kan. För att kunna göra det tror vi att bönen och den gemensamma tron på Jesus är viktig.

Vår församling

Joybells och Immanuelskyrkan står varandra väldigt nära, kören är en del av den stora församlingen Immanuel. Den nära relationen till en större kristen gemenskap har varit ovärderlig för allt Joybells gjort under så många år.

Vill du vara med?

Vi har provapårep i början av höst- och vårterminen. Alla som vill får vara med. Så det är alltså inte provapå för att vi ska bedöma dig utan för att du ska prova om du trivs och vill fortästta.

Joybells i bilder

Etiketter

Dela sida