Liggande logotyp för Immanuelskyrkan

IMK Söndag

Varje söndag är det IMK Söndag. Vi börjar kl. 11:00 tillsammans med alla andra i gudstjänstrummet. Efter ca. 10 – 15 minuter går alla barn och unga till sina olika åldersgrupper.

Syftet är att få upptäcka och lära känna tron på Jesus och Bibeln genom lek, samtal och aktiviteter. Centralfiguren är Jesus och gemenskapen är viktig. Precis som vuxna vill träffa vänner i kyrkan får barnen chans att umgås och hitta nya kompisar.

Alla grupperna har tillgång till skapanderummet Ateljén samt multihallen Gläntan.

Du som är förälder till små barn mellan 0 och 3 år kan ni välja att vara med på gudstjänsten via skärm från kyrktorget, där barnen kan leka under tiden.

Man kan även delta i gudstjänsten och låta barnen sitta vid barnbordet längst bak i kyrksalen. Där finns tysta leksaker och pysselmaterial att tillgå. Det finns också plats för barnvagnar inne i kyrkorummet.

Efter gudstjänstens slut (ca 12.15) hämtar du ditt barn. Då bjuds alla barnen på korv med bröd och det finns också möjlighet att fortsätta gemenskapen med fika.

Att vara med i IMK Söndag är kostnadsfritt men vi behöver ha lite uppgifter om alla deltagare. De uppgifterna fyller du i Här. Det möjliggör för oss att hålla kontakt men också att få bidrag av vår samarbetspartner studieförbundet Bilda och staten.
Aktuell information om vår verksamhet går att följa här eller via våra sociala medier. Alla föräldrar inbjuds att vara med i vår facebook-grupp ”IMK Söndag” där vi skriver fortlöpande om det som händer.

Församlingen har också en facebookgrupp där vi skriver om allt som berör Barn och familj. Den hittar du här

Etiketter

Dela sida