Liggande logotyp för Immanuelskyrkan

Unga vuxna

IMK Unga vuxna vill skapa mötesplatser där människor får växa i tro, fördjupa relationer och där det är enkelt att bjuda in fler. Vi vill vara en naturlig brygga till den större församlingsgemenskapen.

Unga vuxnas samlingar riktas till dig som är mellan 19-35 år.

Håll dig uppdaterad på våra sociala medier! Vi heter @imkungavuxna på både Instagram och Facebook, där hittar du mer info.

Gudstjänst och lunch

Varje söndag firar vi gudstjänst 11:00. En söndag i månaden äter vi lunch tillsammans i samband med gudstjänsten. Ibland blir det oftare och isåfall skriver vi det i våra sociala medier. Vi möts i caféet efter kyrkfikat, ungefär kl 13.

 

Sök

Sök är en lovsångsgudstjänst följt av kvällsmat i caféet som anordnas en söndagkväll varje månad. Vi lovsjunger tillsammans, lyssnar på någon som talar och det finns möjlighet för förbön. Efteråt fortsätter gemenskapen med kvällsmat i caféet för den som vill stanna.
Sök anordnas av IMK unga vuxna, men är öppet för alla som vill vara med.

Datum för Sök i höst: 24 sep, 29 okt, 26 nov

 

Volym

Volym är kvällar där vi fördjupar vår tro genom samtal och undervisning om ett speciellt tema. Det serveras enklare fika och ger möjlighet för samtal med både nya och gamla vänner.

 

Event

Varje termin anordnar vi gemenskapsbyggande event där vi får tid att lära känna varandra mer. Ett strålande tillfälle att bjuda med någon som är ny!

 

Hemgrupp

Vi behöver varandra för att följa Jesus. Därför har vi hemgrupper, mindre gemenskaper, som möts i hemmet för att samtala, be, läsa Bibeln och växa i tron. Om du vill delta i en grupp hör av dig till Rikard Edefors, pastor i församlingen: rikard.edefors@imkorebro.se

 

Etiketter

Dela sida