Liggande logotyp för Immanuelskyrkan

Publicerad:

Vill du åka på hajk och läger?

Snart är det vår och sommar. Bra tider för scouthajk och scoutläger.

Vi scoutledare har funderingar på att vara med på två spännande tillfällen under våren och sommaren och skulle vilja veta hur intresset ser ut hos er och era barn. Detta är inte på något sätt en bindande anmälan men det är bra för oss att veta om vi ska jobba vidare med detta eller inte.

Barnen behöver inte ha varit med på scoutern under terminen för att åka med på hajken eller lägret. Vi ser det som en härlig möjlighet för fler att få prova på. Samma gäller dig som vuxen. Du kanske också vill åka med?

Hajk: Två nätter i tält under Kristi himmelsfärdshelgen 9-11/5. Tillsammans med Filadelfiakyrkans scouter. Hajken kommer vara i Kilsbergen.

Läger: Equmenias läger STÖRRE som äger rum 27 juli - 2 augusti i de värmländska skogarna. Här handlar det om en vecka i tält tillsammans med några tusen andra scouter.

Frågan är alltså. Tror ni era barn skulle vilja åka på dessa? Funkar dessa datum för er? Skulle de klara av att sova borta (tillsammans med oss ledare såklart) Om de inte känner sig trygga, skulle ni som föräldrar kunna tänka er att åka med?

Vi hoppas många vill åka med
-Scoutledarna

 

Ps. Om du ska intresseanmäla flera barn så är det enklast att trycka "bakåt" när du är färdig med det första barnet så slipper du fylla i alla uppgifter en gång till.


Barnet vill följa med på * (obligatorisk)
Barnet vill följa med på
Etiketter

Dela sida

Fler nyheter

22 mars 2024 | 17:25

Dags för läger!

Svart pil till höger
22 mars 2024 | 16:17

Vi söker pastor med ansvar för ungdomsverksamheten

Svart pil till höger
5 mars 2024 | 11:56

Hemmakvällar vecka 16

Svart pil till höger
1 mars 2024 | 08:48

Veckomail

Svart pil till höger
28 februari 2024 | 10:22

Tidning från SAT-7

Svart pil till höger