Liggande logotyp för Immanuelskyrkan

Publicerad:

Jobbannons: Konferensansvarig

Vill du bidra till att Hildas café och konferens fortsätter utvecklas som en attraktiv mötesplats för både café- och konferensgäster?

Vi har fina och funktionella lokaler som vi gärna vill hyra ut när vi inte använder dem för egen verksamhet. Redan 2023 hyrde vi ut lokalerna ganska mycket. Vi lärde oss en hel del och arbetade upp en del kundkontakter. Nu vill vi utveckla verksamheten och söker därför dig som vill leda arbetet med uthyrning.

50% under fram till 31 juni. Tillträde snarast. Förhoppningsvis bär sig verksamheten och då kommer det finnas möjlighet till förläning av tjänsten.

Förutom att vara ansvarig för konferensverksamheten inom Hildas café och konferens är du även behjälplig i caféet då det efterfrågas och är möjligt. Det finns uppenbara synergieffekter i att ha både café och konferens. De båda delarna stärker varandra.

Målet med Hildas café och konferens är tvådelat. För det första vill vi skapa en härlig mötesplats för många människor. För det andra vill vi tjäna pengar. Erbjudanden behöver paketeras och kommuniceras. De flesta kunder behöver kontaktas. Enstaka kunder hör av sig självmant. Det ska vara smidigt att vara gäst hos oss. Bemötandet under själva vistelsen är viktigt. Kunder som varit hos oss följs upp för att utveckla vårt erbjudande.

Arbetsplatsen präglas av tron på Jesus Kristus. För att vara aktuell för anställning behöver man bejaka församlingens tro så som den uttrycks i församlingens teologiska grunddokument.

Vi söker dig som är flexibel och gillar försäljning, bemötandet och praktiskt fixande. Det är meriterande om du arbetat med försäljning och kundbemötande tidigare. Du behöver ha driv och administrativ förmåga.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snabbt.

Anställningsform: Allmän visstid

Förtroendearbetstid tillämpas. Arbetsgivaren är ansluten till Arbetsgivaralliansen och följer de anställningsvillkor som anges i Kollektivavtal mellan denna och Vision Ekumeniska.

Tillträde och lön: Enligt överenskommelse.

Skicka ansökan till Johan Arenius, församlingens föreståndare. Han nås på johan.arenius@imkorebro.se och 0769465910

Etiketter

Dela sida

Fler nyheter

4 juni 2024 | 11:40

IMK Konfa 24/25

Svart pil till höger
22 mars 2024 | 17:25

Dags för läger!

Svart pil till höger
22 mars 2024 | 16:17

Vi söker pastor med ansvar för ungdomsverksamheten

Svart pil till höger
5 mars 2024 | 11:56

Hemmakvällar vecka 16

Svart pil till höger
1 mars 2024 | 08:48

Veckomail

Svart pil till höger